Vakantiefoto's

Je foto's veilig opslaan en delen.

 
Het is natuurlijk heel erg leuk, wanneer je op vakantie gaat om foto's te maken als herinnering. Om handig en veilig een back up te maken, kun je ze in een eigen online album plaatsen. Dit kan bijv. bij Picasa, maar ook bij Mijn album. nl.
  
Je kunt gratis je foto's in een online album zetten en delen met je familie, vrienden en kennissen. Je bepaalt zelf wie de foto's kunnen zien. Je krijgt gratis 1 GB opslagruimte voor het uploaden van foto's. Standaard zijn dus al je albums privé. Je kunt er voor kiezen om bepaalde albums openbaar te maken, zodat deze albums door iedereen bekeken kunnen worden, of gedeeltelijk openbaar, dan kunnen alleen mensen aan wie jij de directe link hebt gestuurd, mee kijken. Heb je aan 1 GB niet genoeg, dan kun je tegen een lage prijs meer ruimte beschikbaar krijgen.
 
Je kunt hier ook je foto's bewerken, laten afdrukken en leuke producten bestellen met je eigen foto erop.
 

Nog spullen nodig voor je vakantie?

 
Wanneer je op vakantie gaat, heb je vaak nog wat nieuwe spullen nodig. Op Kelkoo Shopping.NL vind je alles wat je nodig kunt hebben. Kelkoo zoekt de beste deals voor je uit, of het nu gaat om een nieuwe fotocamera, navigatiesysteem, kampeerartikelen, sportartikelen of kleding en schoenen. Bij Kelkoo vind je ook de goedkoopste vliegticktes en reizen, kijk onder de knop Specials.