Reactie en Contact

Dank je voor je interesse voor mijn site. Wil je een reactie achterlaten, dat kan via onderstaand reactieformulier.

Reactie plaatsen

Reacties

Henk van Woerden
16 dagen geleden

Beste Mereltje,
Ik kwam min of meer toevallig op jouw site terecht. Bij de toelichting op de macro-fotografie zag ik dar er een foto van een bij was toegevoegd, het is echter geen bij maar een zweefvlieg, omdat dit insect enigszins op een bij lijkt, maar niet kan steken, heeft zij/hij de Ned. naam Blinde bij (Eristalis tenax) gekregen. Kenmerkend voor de Blinde bij is het aambeeldachtig figuurtje op het achterlijf. Verder zag ik nog een foto van, zo te zien een Azuurwaterjuffer , (Coenagrion puella) dit is geen Libel, maar één van de waterjuffers. De Libellen (wel familie) zijn veel groter en hebben ook een ander gedrag dan de juffers.
Met vriendelijke groet,
Henk van Woerden

Mereltje
15 dagen geleden

Dank je wel Henk voor je uitgebreide reactie. Ik ga het aanpassen op de betreffende pagina, zo leer ik nog steeds iets bij. Het verschil tussen juffers en libellen was me inmiddels duidelijk, maar het was me ontgaan dat het op deze pagina nog fout vermeld was.

Judith C.
een jaar geleden

Goedendag,

Mijn naam is Judith Corba en ik werk voor Decontrabas, waar we klanten helpen hun SEO-resultaten te verbeteren door te adverteren op geschikte websites.

Op dit moment werken we samen met verschillende klanten. Zou het mogelijk zijn om op uw website te adverteren op een van de volgende manieren:

- Een link op de homepage of innerpage
- Een link in een bestaand artikel
- Een nieuw artikel inclusief link

Belangrijk voor ons is dat de links do-follow zijn, en in het geval van een artikel dat deze wordt gepubliceerd zonder een sponsored post tag. Waar mogelijk geven we ook de voorkeur aan permanente publicaties.

Bedankt voor de genomen tijd om deze e-mail te lezen, ik kijk uit naar de reactie en een toekomstige samenwerking.

Met vriendelijke groet,
Judith Corba

Jerry D
2 jaar geleden

Just wanted to ask if you would be interested in getting external help with graphic design? We do all design work like banners, advertisements, photo edits, logos, flyers, etc. for a fixed monthly fee.

We don't charge for each task. What kind of work do you need on a regular basis? Let me know and I'll share my portfolio with you.

Mereltje Wereldspotter
2 jaar geleden

No thanks its just a hobby

Rosalien
2 jaar geleden

Je hebt een interessante website. Mooie foto's. Goede tips. Ga me er nog eens goed in verdiepen. Fotograferen is ook een hobby van mij naast mijn tekenen. Kijk maar eens op www.artbyrosalien.nl ook een van Jouwweb😉

Wereldspotter Mereltje
2 jaar geleden

Dank je Rosalien , ik ga eens bij jouw site kijken

Max Wolff
4 jaar geleden

Hello,

I hope you're doing well :)
My name is Max and I work at an online marketing agency.

I'm interested in publishing articles on your site with a link to one of my clients, for a fee that we will pay you.
I will provide you with a super-professional, long (700+ words) and unique article that will be interesting for your readers.
If you are interested, please let me know what will be the price for an article placement.

Looking forward to your reply :)
Best Regards,
Max Wolff, SEO Expert

Wereldspotter
4 jaar geleden

Dank je voor de interesse voor mijn site, Voor contact met de webmaster voor overleg, kun je mailen via het onderstaande contact formulier. Graag in Nederlands

Natalia
4 jaar geleden

Hi , my name is Natalia and I represent Jooble in the Netherlands. I'd like to discuss with you the possible cooperation between your site and Jooble. Could you please advise me on someone responsible for such matter? Thank you in advance.

Wereldspotter
4 jaar geleden

Dank je voor de interesse voor mijn site, Voor contact met de webmaster voor overleg, kun je mailen via het onderstaande contact formulier. Graag in Nederlands

Mereltje Wereldspotter
4 jaar geleden

Dit is een test van het reactie formulier.
Bedankt voor het bezoeken van mijn site, laat je ook een reactie achter?


Contact

Verzend een bericht naar de webmaster; 

Op Wereldspotter zijn ook enkele reclames toegevoegd. Wij proberen steeds de beste reclames van betrouwbare bedrijven te vinden. Wereldspotter is echter op geen enkele wijze aansprakelijk voor de inhoud van deze advertenties en eventuele overeenkomsten die je via de reclames afsluit.
 

Maak jouw eigen website met JouwWeb