Blog

Op deze pagina een verzameling blogs van mooie wandelingen, verhalen en andere zaken die verband houden met de natuur, fotografie reizen en meer.

Wandelen is gezond dat merk je van top tot teen.

Wandelen is goed voor lichaam en geest. Het is een voordelige en ontspannen manier van beweging en voor velen een geweldige hobby. Lees meer...

bospad wandelschoenen kanaal

Het Wereld Natuur Fonds belangrijk!

De natuur word op veel plaatsen ernstig bedreigt vooral door de mensheid.  We worden ons daarvan steeds meer bewust.

 

wnf

Mijn goed voornemen: Ik ga Kaizen

Weet jij wat het is Kaizen, ik ga het doen, zeker weten. Ik wacht niet tot het nieuwe jaar maar begin meteen. Nieuwsgierig geworden.......lees dan verder.

kaizen voetstap

5 manieren om je gelukkiger te voelen

Je gelukkig voelen is een van de fijnste dingen die er is, de wereld wordt er mooier door. Maar niet altijd is het gemakkelijk om het geluk te vinden. Wel kun je proberen om je gevoel wat bij te sturen.

geluk klaveryje 4

Nederland en ZuidAfrika,verschillend of niet?

Nederland en Zuid Afrika zijn twee heel verschillende landen, maar wanneer je erop let zijn er toch ook overeenkomsten. De natuurlijke reactie van dieren kent geen grenzen. 

vogels

Beestachtig menselijk is dat wenselijk?

Ik schets twee situaties, die me nogal in verwarring brengen. We zijn allemaal mensen, maar handelen we ook menselijk of zijn we soms beestachtig bezig. Behandelen we beesten soms menselijker als de mens zelf?

menselijk woorden mix

Verhalen

Op deze pagina vind je persoonlijke en fantasie verhalen van Mereltje. 

Zuid afrika

#blog #weetjes #verhalen 

Maak jouw eigen website met JouwWeb