Parkeren Schiphol

Schiphol parkeervoorzieningen:

Wordt je weggebracht en wil je chauffeur even wat drinken alvorens terug te rijden,
kun je parkeren op de Visitors Parking, de route is aan gegeven met Kort parkeren. Je kunt hier ook parkeren als je maar een korte vakantie hebt (1-5 dagen), dan is het slim om vooraf te reserveren, je krijgt dan korting.
Ga je langer weg kun je parkeren op Smart Parking, dit moet je wel minimaal een week van tevoren reserveren en betalen. Je neemt dan de route lang parkeren, vanuit de parkeerplaats wordt je met een pendelbusje naar de vertrekhal gebracht.
Ben je niet op tijd met reserveren, kun je terecht op  Park & Travel 3, dit is iets duurder als de Smart parking. Je neemt hiervoor de route lang parkeren. Je kunt hier altijd terecht, maar als je reserveert, krijg je een goedkoper tarief.
Dan is er nog de mogelijkheid om te parkeren bij Schiphol Valet Parking, je kunt parkeren vlakbij de vertrekhal en geeft dan je sleutels af aan de Valet balie. Deze balie vind je tussen vertrek 2 & 3, een medewerker van Schiphol Valet Parking parkeert de auto dan in een afgesloten parkeergarage, veilig overdekt. Je kunt meteen verder naar de incheckbalie of de gate. Wanneer je weer terug komt, wordt de auto weer op het parkeerterrein voor je terug gezet, je haalt je sleutel weer op bij de balie en kunt meteen naar huis. Dit is wel wat duurder parkeren en niet iedereen vind het een prettig idee om de sleutels af te geven aan onbekenden.
 


Sun Parking

Sunparking is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend, je kunt online reserveren en kunt tot 12 uur van te voren, telefonisch of per email, kosteloos annuleren. Sunparking ligt aan de N201 richting Hoofddorp/Heemstede. Via de ring Hoofddorp bent je binnen 10 minuten op Schiphol, als je aankomt wordt je meteen met een shuttlebus weggebracht en bij terugkomst kun je bellen als je op je bagage wacht, je wordt dan meteen opgehaald. Je kunt met  pin  betalen, wanneer je de auto brengt of met Ideal tijdens het reserveren.
 


Cheap Parking

Via de site Cheap-parking.nl kunt je rechtstreeks een parkeerplaats reserveren, je hebt de keuze uit Valet Parking of Shuttle Service. Bij aankomst levert je je sleutel in, Cheap-parking.nl parkeert je auto op het afgesloten en bewaakte terrein.

Bij terugkomst op Schiphol bel je, zodra je bij de bagageband staat te wachten, het telefoonnummer. Binnen enkele minuten staat het shuttlebusje klaar om je terug te brengen naar je auto. Bij Valet Parking staat je auto bij de aankomsthal voor je klaar.
 


BijSchipholParkeren.nl

Je reserveert via internet of telefoon en belt 15 min voor aankomst naar de chauffeur, rijdt tot aan de bocht tussen vertrekhal  2 en 3, daar staat de chauffeur te wachten, hij helpt met de koffers en je kunt meteen verder. Je laat je sleutel achter bij de chauffeur, hij parkeert de auto veilig en goedkoop ( keuze overdekt of onoverdekt). Bij terugkomst bel je weer naar de chauffeur, als je dan je koffers hebt opgehaald staat de chauffeur buiten bij de aankomsthal te wachten en helpt met het in laden van de koffers. Je kunt een reservering bij dit bedrijf kosteloos annuleren tot 12 uur voor vertrek, je kunt er 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht tot 1 uur van te voren om online of telefonisch te  reserveren.
 

Central Parking

Hier kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week online of telefonisch reserveren, tot een uur van te voren. Je ontmoet de chauffeur op de parkeerstrook tussen vertrekhal 2 en 3, je laat je sleutel achter en de auto wordt voor je geparkeerd en bij terugkomst even bellen en de auto wordt weer op deze plaats voor je terug gebracht. Je kunt tot 12 uur van te voren nog kosteloos annuleren. Terwijl je weg bent staat je auto op beveiligde terreinen op Schipholrijk, of in Rijsenhout of Roelofarendsveen. Je kunt bij reserveren meteen online betalen, maar kunt ook contant of met Pin betalen bij terugkomst.
 

Budget Parking

Bij Budget Parking parkeer je zelf je auto in de parkeergarage op Schiphol Rijk, dit ligt 3 km van de vertrekhal, naast het Radisson Blu Schiphol hotel. Met een shuttlebus wordt je dan in 4 minuten via de filevrije cargoroute naar de vertrekhal gebracht, de bus rijdt dag en nacht, voor elke klant, geen wachttijd. Je kunt tot 20 min van te voren reserveren en gratis annuleren. Ze zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Bij je reservering krijg je een emailbevestiging met een gedetailleerd kaartje en routebeschrijving. Je hoeft geen sleutel achter te laten.