Home » Accommodatie

Accommodatie

Op zoek naar een accommodatie voor je vakantie kun je verschillende keuze maken. Houd je van luxe dan is misschien een hotel, vakantiehuis of bungalow de beste keus. Maar zeker met kinderen biedt een camping vaak weer veel vertier. Je kunt dan kiezen om alleen een plaats te reserveren en je eigen tent of caravan meenemen of een kant en klare luxe tent of caravan huren. Een Bed & Breakfast heeft vaak een heel gezellige persoonlijke sfeer.
 

Unieke Groepsaccommodaties

Via een gebruiksvriendelijke website kun je zoeken in maar liefst 10.000 unieke groepsaccommodaties, voor 8 tot 70 personen, in Nederland en Europa en gemakkelijk hier online boeken.
 

Hotel Specials

Hotel Specials heeft een uitgebreide keuze aan hotel en B&B's, zoek je iets goedkoops of liever luxe, wil je een romantisch hotel, in de natuur of juist midden in de stad. Je kunt er makkelijk zoeken en reserveren,Hotel Specials is aan gesloten bij thuiswinkelwaarborg. Je betaald alleen de reserveringskosten aan Hotel Specials, de kosten van het verblijf kun je rechtstreeks bij het hotel/ B&B van je keuze betalen.
 

Hotelopia

Bij Hotelopia kun je kiezen uit vele bestemmingen en hotels, zoek hier online naar het hotel van je keuze.Hotelopia is onderdeel van TUI Travel PLC

Hotelsclick

Aeroglobe.nl

Aeroglobe heeft verschillende onderdelen zoals Canada plus, Amerika plus, Afrika plus en Costa Rica plus. 
Je kunt er je hotel regelen, maar ze verzorgen ook complete reizen, vluchten enz.
 
 

Fundadore Travels

Fundadore Travels is gespecialiseerd in Italië, zij kennen de beste hotels op authentieke plaatsen. Fundadore Travels is aangesloten bij het Stichting Garantiefond reisgeldenen het Calamiteitenfonds. Zoek hier makkelijk online hotels in Italië!